Αγγελίες Ενοικίασης Ακινήτων

Καλώς ήρθατε στο enoikiaseis.gr ένα portal με αγγελίες ακινήτων, αποκλειστικά για ενοικιάσεις ακινήτων.

Βρείτε διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση από ιδιώτες και μεσίτες ή καταχωρήστε δωρεάν το ακίνητο που έχετε προς ενοικίαση.

Απλά, εύκολα, γρήγορα και ΔΩΡΕΑΝ.

 

Ενημέρωση σχετικά με τη δημοσίευση αγγελιών ακινήτων

Αγαπητά μέλη που έχετε δημοσιεύσει αγγελίες ακινήτων προς μίσθωση θα θέλεμα να σας ενημερώσουμε ότι από 01.01.2021 είναι υποχρεωτική η ανάρτηση της ενεργειακής κλάσης του ακινήτου. Ως εκ τούτου οι αγγελίες ακινήτων που έχετε ήδη δημοσιεύσει σε αυτή την ενότητα είναι ανενεργές. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία της αγγελίας προσθέτοντας την ενεργειακή κλάση της κατοικίας, ώστε να δημοσιευτούν εκ νέου.

350 € (Θεσσαλονίκη, Άνω Πόλη) Ενοικιάζεται studio για μακροχρόνιο διάστημα Άνω Πόλη

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/09/2021
Ημερομηνία τροποποίησης: 08/11/2021
  • Τοποθεσία: ΑΝΩ ΠΌΛΗ, Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη - Κέντρο, Ελλάδα

θεσσαλονίκη, άνω πόλη ενοικιάζεται στούντιο για μακροχρόνιο διάστημα, όχι λιγότερο από το ένα έτος. χωρίς μεσιτικά , οι μεσίτες να μην ενοχλούν. σε καινούργια πολυκατοικία, έχει μπαλκόνι που βγαίνει σε μια κλειστή αυλή με γκαζόν. στο στούντιο υπάρχει ολοκαίνουργια ευρύχωρη διπλή ντουλάπα, καναπές που ανοίγει, ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πιάτα και όλα όσα χρειάζεστε. το μπάνιο έχει ντους και πλυντήριο ρούχων. θερμοσίφωνας. απόσταση μέχρι το πανεπιστήμιο είναι 10 - 15 λεπτά με τα πόδια. για το κέντρο της πόλης είναι 20 λεπτά χαλαρό περπάτημα. η στάση του λεωφορείου 23 απέχει 2 λεπτά με τα πόδια, το λεωφορείο αναχωρεί κάθε 10 - 15 λεπτά, η στάση του λεωφορείου 24 είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. κοντά στην ιερά μονή βλατάδων. υπάρχουν στη γειτονιά ένα σούπερ μάρκετ, καταστήματα και εστιατόρια. η περιοχή είναι ήσυχη, άνετη, με αξιοπρεπείς γείτονες. είναι σε κοντινή απόσταση από τον άγιο παύλο. τηλ. 2317001188

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Μοιράσου

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Αποφύγετε απάτες δρώντας τοπικά ή πληρώνοντας μέσω PayPal
  • Μην πληρώνετε με Western Union, Moneygram ή άλλες ανώνυμες υπηρεσίες πληρωμών
  • Μην αγοράζετε από ή πουλάτε έξω απο την χώρας σας. Μην δέχεστε επιταγές ταμείου έξω από τη χώρα σας
  • Αυτή η ιστοσελίδα δεν εμπλέκεται ποτέ σε συναλλαγές και δεν χειρίζεται πληρωμές, μεταφορές, εγγυήσεις συναλλαγών, δεν παρέχει υπηρεσίες διαμεσολάβησης και δεν προσφέρει "προστασία αγοραστή " ή "πιστοποίηση πωλητή "

Αγγελίες Ενοικίασης Ακινήτων σε όλη την Ελλάδα.
Γρήγορα
, εύκολα και δωρεάν!

Καθημερινή Ενημέρωση για την Αγορά Ακινήτων www.realestatenews.gr | Αγγελίες Συγκατοίκησης www.sygkatoikos.com

enoikiaseis.gr is a member of the imarketing.gr network